Canaryfly schort vanaf maandag alle vluchten op

Geschreven op 07-01-2021


De mobiliteitsbeperkingen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen, blijven schade veroorzaken. Het slachtoffer is nu Canaryfly. De regionale luchtvaartmaatschappij kondigde gisteren de tijdelijke opschorting van haar vluchtplan aan vanwege de "aanzienlijke" daling van de ticketverkoop.

De vliegtuigen van het bedrijf blijven vanaf maandag aanstaande tot 21 maart aan de grond. De algemeen directeur van Canaryfly, Régulo Andrade, erkende dat de lage bezetting van de vliegtuigen geen specifiek probleem is, maar een algemeen probleem.

Alle vluchten lijden onder de ineenstorting van de vraag. Daarom is het voor het bedrijf niet langer rendabel om vluchten te organiseren. De burgers van de Canarische Eilanden zijn gestopt met reizen voor hun plezier of vrije tijd en verplaatsen zich alleen tussen de eilanden als dit strikt noodzakelijk is. Dit heeft de afgelopen maanden geleid tot een opmerkelijke daling van de bezetting van praktisch al onze vluchten , legt Andrade uit.

Om de overlast voor haar klanten tot een minimum te beperken, biedt de luchtvaartmaatschappij aan om de reeds geboekte vluchten op dezelfde datum over te zetten naar andere luchtvaartmaatschappijen of de klanten hebben de mogelijkheid om hun tickets te wijzigen. Geen enkele van onze passagiers zal geld verliezen, benadrukte de CEO van het bedrijf.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).