Succesvolle promotiecampagne van La Gomera

Geschreven op 08-01-2021De Cabildo van La Gomera heeft afgelopen dinsdag de balans opgemaakt van de nieuwste campagnes voor toeristische promotie die tijdens de pandemie werden gelanceerd en die het mogelijk hebben gemaakt dat de bestemming zijn aanwezigheid op de belangrijkste Europese markten heeft behouden.

De minister van Toerisme, María Isabel Méndez, legde uit dat, ondanks de problemen die door de gezondheidssituatie worden veroorzaakt, we een van de zomers met de hoogste bezettingsgraad hebben gekend. En de rest van de maanden van het jaar ligt de bezettingsgraad rond de 60%, zoals tijdens de kerstvakantie, aldus Méndez. Uiteraard is dat niet te vergelijken met de gegevens van de voorgaande jaren waarin Duitsers, Engelsen of Scandinaviërs praktisch het eiland vulden.

In deze context heeft de regering zijn promotie-inspanningen voortgezet door middel van digitale campagnes op sociale netwerken en gespecialiseerde media in de belangrijkste markten, waarbij aanzienlijke resultaten werden behaald.

Zo werden er reizen verloot naar het eiland waaraan meer dan 20.000 mensen hebben deelgenomen. Zij hebben zich allemaal geregistreerd en de vragenlijst ingevuld over wat hun ideale reis naar het eiland zou zijn. Een enorme promotie voor ons eiland, besluit Méndez.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).