De kerststal gemaakt uit zand op het strand van Las Canteras verovert de wereld (video)

Geschreven op 08-01-2021


De prestigieuze Britse krant, The Times, bevat het iconische beeld van de monumentale kerststal, gemaakt uit zand op het strand van Las Canteras op Gran Canaria, samen met indrukwekkende actuele foto’s gemaakt in China, Oostenrijk, New York, Turkije, Chili en Moskou.

De kerststal blijft zijn bekendheid over de hele wereld verspreiden en plaatst Las Palmas de Gran Canaria in de kijker. Een stad waar het midden december mogelijk is om in de volle zon het geboortetafereel van Jezus te bekijken... in zand. Dit werd benadrukt door een van de toonaangevende kranten ter wereld, The Times.

Las Canteras en zijn kerststal blijven jaar na jaar de wereld veroveren en maken dit jaar van Las Palmas de Gran Canaria een van de iconische kerstbeelden op de hele planeet.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).