Op zoek naar een sportieve uitdaging in 2021?

Geschreven op 11-01-2021 


EL TEIDE CHALLENGE IN TENERIFE – 8e editie. We organiseren een fietsweek voor het goede doel van 8 tot 13 november 2021.

In verschillende groepen, naargelang de conditie en klimmerscapaciteiten van de deelnemers, organiseren we iedere dag een rit om het mooie eiland te ontdekken.

Op zaterdag heeft de finale plaats met de klim van 65 km van Palm Mar naar de top van de vulkaan El Teide (3718 m.) of van zeeniveau naar 2300 m. Als uitdaging kan dit tellen. Vrijwilligers bemannen de bevoorradingsposten. De snelste tijd is 3 uur en 2 minuten en de minst snelle tijd bedraagt meer dan 6 uur. Maar het belangrijkste is boven geraken.

De inschrijving voor de hele week bedraagt slechts €50 al hopen we dat de deelnemers na ons evenement nog een som naar keuze bijstorten op onze projectrekening bij de Koning Boudewijnstichting.

Palm Mar is ons wielerdorp waar we starten en aankomen aan de Bahia Beach. Ook op zaterdag organiseren we na de prijsuitreiking een party voor alle deelnemers, familie en supporters.

We helpen jullie graag bij het boeken van appartementen, vluchten, vervoer van fietsen...

Wij zijn geen commerciële organisatie en al het inschrijvingsgeld en stortingen gaan integraal naar ons fietsproject in Mali. In 2019 konden we €9.550 storten en in dit Coronajaar toch ook nog €4.950.

Voor meer inlichtingen : WWW.ELTEIDECHALLENGE.COM of ydb@teide.be

De organisator, Yves de Bellefroid


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).