De ‘solidariteitsmarathon’ van MírameTV overtreft de verwachtingen (video)

Geschreven op 12-01-2021De ‘solidariteitsmarathon’ van Mírame Televisión heeft opnieuw alle verwachtingen overtroffen en, in een context vol moeilijkheden, het doel bereikt om voedsel en basisbehoeften te verkrijgen voor meer dan 32.000 Canariërs die worden geconfronteerd met armoede.

Het initiatief, dat opnieuw werd georganiseerd door Mírame Televisión samen met de Voedselbank, vulde afgelopen dinsdag met veel enthousiasme een pakhuis met goederen, maar ook de harten van veel mensen die elke dag vechten om de sociale uitsluiting te boven te komen.

Met respect voor de nodige gezondheidsmaatregelen slaagde de twaalfde editie er opnieuw in de vrijgevigheid van de Canarische samenleving wakker te schudden. Bestelwagens reden gans de dag af en aan om de geschonken goederen naar het pakhuis te brengen. Deze goederen, geschonken door meer dan honderd bedrijven en tal van privé personen, zullen door de ngo worden verdeeld via 120 samenwerkende organisaties aan meer dan 32.000 hulpbehoevende Canariërs.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).