Files gisterenavond op de Teide (fotogalerij)

Geschreven op 12-01-2021De regering van Tenerife bevestigde maandag om 14.00 uur de heropening van alle toegangswegen tot het Teide Nationaal Park, dat sinds afgelopen zaterdag 9 januari gesloten was vanwege de aanwezigheid van sneeuw en ijzel op de wegen alsook kleine aardverschuivingen.

Op dat moment zijn er massaal veel Canariërs met hun kinderen vertrokken richting Teide Nationaal Park om er met sneeuwballen te gooien of te glijden van de hellingen. Het leek alsof de mensen van Tenerife gisteren weer een beetje gelukkiger waren, alsof het sneeuwtapijt, dat de Teide bedekt, een positief effect had op de bevolking.Het gevolg was wel dat er slechts een paar uur later, toen het reeds donker begon te worden, er filevorming ontstond op de Teide om het park terug te verlaten maar dit kon de pret niet meer bederven.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).