Het museumnetwerk van La Gomera lanceert bewegwijzering

Geschreven op 11-02-2021


De Cabildo van La Gomera heeft de installatie van de nieuwe buitenborden voor de archeologische en etnografische musea voltooid. Deze informatieve borden zijn geplaatst in de omgeving nabij deze infrastructuren om de visualisatie en de informatieverstrekking aan bezoekers te verbeteren.

De eilandvoorzitter, Casimiro Curbelo, kondigde aan dat de opname van deze bewegwijzering beantwoordt aan een strategie van modernisering, actualisering en digitalisering van het museumnetwerk. Dit soort initiatieven kunnen andere projecten met zich meebrengen om de educatieve en onderzoeksmogelijkheden in de etnografische en archeologische wereld te versterken.

We hebben twee musea die het verhaal en de voorbeelden van onze geschiedenis herbergen en we moeten ze de waarde geven die ze verdienen door de bewoners en de toeristen uit te nodigen om ze te leren kennen, zei hij.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).