Belgische fotograaf wint fotowedstrijd met luchtfoto van de wijk San Juan (Gran Canaria)

Geschreven op 13-02-2021Een luchtfoto van de kleurrijke wijk San Juan, in Las Palmas de Gran Canaria, ondertekend door de Belgische fotograaf Sebastian Nagy en getiteld 'Spanish Rainbow', werd eind vorig jaar uitgeroepen als winnaar van de eerste editie van de ‘Aerial Photography Awards 2020’. Deze wedstrijd toont honderden foto's die vanuit de lucht zijn genomen van over de hele wereld.

Er werden 106 foto's in 22 verschillende categorieën (waaronder abstract, architectuur, constructies, dagelijks leven, landschappen, sport, reizen en dieren in het wild) geselecteerd. De beelden maken deel uit van de werken van fotografen uit 65 verschillende landen. En Nagy, de auteur van het adembenemende uitzicht op San Juan, won de prijs ‘Aerial Photographer of the Year’.

Sebastian Nagy is een professional uit Brussel en zijn luchtfoto van San Juan verscheen de afgelopen maanden in bijna alle bekende media wereldwijd, zoals het prestigieuze tijdschrift National Geographic.

Met deze onderscheiding heeft San Juan zijn groeiende populariteit alleen maar vergroot. De kleurrijke wijk in Las Palmas de Gran Canaria is de afgelopen tijd uitgegroeid tot een van de hedendaagse iconen van de stad en is het doelwit van talloze camera's en smartphones van toeristen die het afgelopen seizoen de hoofdstad van Gran Canaria hebben bezocht.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).