Een pizzeria op Tenerife staat op de ranglijst van de beste pizzeria's van Europa

Geschreven op 13-02-2021Op 9 februari werd de ’World Pizza Day’ gevierd, een eerbetoon aan een van de populairste en favoriete gerechten van gebruikers over gans de wereld. Geërfd van de Italiaanse traditie, werd het een tijdlang bestempeld als 'junkfood' maar later door voedingsdeskundigen en chef-koks beschouwd als een veel verfijndere en gezondere optie. Het lijdt geen twijfel dat pizza al lang een plaats heeft verworven op de tafel van de meest prestigieuze restaurants.

De kwaliteit van de ingrediënten en hun bereiding staat centraal voor de Italiaanse experts, die elk jaar de ‘50 Top Pizza’ samenstellen, de benchmarkranglijst die op zoek gaat naar de gastronomische kwaliteit van de beste pizzeria’s binnen en buiten Italië.

Hoewel Italië het land is dat de topposities inneemt, zijn er ook elders fantastische pizzeria’s. En let op, minstens zeven van hen die in de lijst van ‘50 Top Pizza Europe’ staan, bevinden zich in Spanje, en één daarvan op Tenerife.

Pizzeria ‘Oro di Napoli’ - Callejón Gonzalo 2 in Los Cristianos is de plek bij uitstek om een ​​heerlijke, moderne Napolitaanse pizza te proeven op de Canarische Eilanden. Het deeg is zacht, aromatisch en verterend, zeggen de selectieheren van de Top Pizza.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).