Ongeveer een dertig organisaties zijn aangesloten bij het merk ‘Pesca Artesanal’

Geschreven op 16-02-2021In totaal zijn 30 organisaties en verenigingen die verband houden met de visserijsector op Tenerife geaccrediteerd met het merk ‘Pesca Artesanal’, een initiatief van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij van de eilandregering.

Met dit kwaliteitslabel wil de overheid de waarde van de visserijproducten van de lokale professionals verhogen en verzekeren tegenover buitenlandse produkten of degenen die verband houden met stroperij, legde de minister, Javier Parrilla, uit.

Met dit kwaliteitslabel verzekeren de 10 vissersgilden op het eiland, de visverkopers en de restaurants dat de vis die zij verkopen van lokale oorsprong is, waarbij hij ook benadrukt dat er momenteel nog 15 andere organisaties kortelings zullen toetreden.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).