De Canarische Eilanden, de tiende meest gewaardeerde bestemming in Europa door reizigers van over de hele wereld

Geschreven op 16-02-2021De Canarische Eilanden zijn erin geslaagd om op de tiende plaats te staan op de ranglijst van ‘European Best Destination’, een reiswebsite die is ontwikkeld om cultuur en toerisme in Europa te promoten in samenwerking met meer dan 300 VVV-kantoren en het ‘red European Destinations of Excellence (EDEN)’, opgericht door de Europese Commissie.

Het onderzoek, dat in 2020 werd uitgevoerd onder meer dan 600.000 reizigers uit 192 landen over de hele wereld, was gericht op één belangrijke vraag: waar zou je op vakantie willen gaan in Europa zodra het veilig is om te reizen?

De Canarische Eilanden kwamen uit ​​op de tiende plaats met 26.432 stemmen na Braga, Rome, Cavtat, Florence, Sibiu, Parijs, Kefalonia, Kotor en Soca Valley.

De minister van Toerisme, Industrie en Handel van de Canarische Eilanden, Yaiza Castilla, heeft haar tevredenheid getoond met deze erkenning op zulke moeilijke momenten voor de toeristische sector van de eilanden.

Om een ​​van de eerste posities op het verlanglijstje te bezetten van duizenden toeristen betekent dat we voor velen van hen nog steeds de favoriete bestemming zijn en het geeft ons grote hoop op het herstel van de activiteit zodra we terug op reis kunnen gaan zonder risico’s.

Op deze lijst staan betekent ook een geweldige promotie voor de Canarische Eilanden. De resultaten worden gepubliceerd in de belangrijkste wereldmedia zoals Condé Nast Traveler, Vogue, Forbes, Daily Mail, Figaro Live, Euronews of de Independent en vele anderen, waardoor een publiek van meer dan zes miljoen mensen wordt bereikt, aldus Castilla.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).