Centro Comercial La Gran Manzana, 18.000 m2 winkelruimte in Llano del Camello

Geschreven op 18-02-2021


Onlangs bracht de burgemeester van San Miguel de Abona, Arturo González, een bezoek aan de werken van het toekomstige winkelcentrum La Gran Manzana, gelegen in Llano del Camello. Het is een particulier initiatief met een oppervlakte van ongeveer 18.000 m2, twee verdiepingen en een parkeerplaats. In het centro comercial zullen tal van winkels komen, evenals ruimtes die voorzien zijn voor familie-entertainment maar ook vijf bioscoopzalen.

De burgemeester van San Miguel wilde het belang van deze grote investering in de gemeente onderstrepen, waarmee ze hopen dat er banen zullen worden gecreëerd voor de inwoners, niet alleen gedurende de bouw van het winkelcentrum, maar ook met betrekking tot de opening van de handelspanden.

Een werk dat ook zal bijdragen aan de commerciële ontwikkeling van de gemeente, vooral in de reactivering van de economie na de crisis veroorzaakt door covid-19. In die zin begrijpt González dat telkens wanneer er in San Miguel wordt geïnvesteerd, dit geweldig nieuws is voor iedereen omdat het steeds een groei met zich meebrengt.

Het winkelcentrum zal ook het imago van gans de zone verbeteren, aangezien ‘The Big Apple’ vertrekt van een eerder werk dat nooit is afgeraakt en dat jarenlang onaangeroerd is gebleven.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).