La Isla Bonita, voor het eerst op de cover van National Geographic

Geschreven op 20-02-2021Een momentopname van het eiland La Palma, en meer specifiek van de waterval van Los Tilos in San Andrés y Sauces, staat op de cover van nummer 252 van het reismagazine van National Geographic.

De foto, gemaakt door Saúl Santos, een inwoner van Fuencaliente de la Palma, is de eerste foto van La Palma die op de cover staat van deze prestigieuze publicatie. En vooral het feit dat het werd ondertiteld als “Een reis naar het groene hart van de Canarische Eilanden”, bewijst dat het geen betrekking heeft op een promotionele actie van de regering van La Palma maar het is een beslissing van het tijdschrift zelf om deze foto op de cover te plaatsen.

Het artikel binnenin het magazine van de schrijver en reisjournalist Sergi Ramis belicht verschillende andere plaatsen op La Palma , zoals het 'Observatorio del Roque de los Muchachos’, zowel met foto's overdag met de astrofysische instrumenten als van de sterrenhemel 's nachts; de omgeving van Cumbre Vieja; de Ruta de los Volcanes; het Parque Natural de Las Nieves; het Santuario de Las Nieves; de Avenida Marítima in de hoofdstad; las Salinas de Fuencaliente en het netwerk van wandelpaden.

Ik ben dubbel blij, zegt de fotograaf Saúl Santos. Ten eerste omdat ik weer een cover heb gehaald in een tijdschrift dat zo belangrijk is als National Geographic Travel, en ten tweede omdat ik afkomstig ben van het prachtige eiland La Palma.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).