Duitse touroperators zien reizen naar de Canarische Eilanden mogelijk met Pasen

Geschreven op 21-02-2021Duitse touroperators zien het mogelijk om reizen naar Spanje, met name naar de Canarische Eilanden, met Pasen te hervatten en verdedigen dat het niet nodig is om te wachten tot de vaccinatie is voltooid om de toeristische activiteit weer op gang te brengen.

De Duitse touroperator FTI Group, de op twee na grootste touroperator in Duitsland na TUI en Der Touristik, verzekert in een verklaring op haar website dat het internationale toerisme met Pasen opnieuw kan worden geactiveerd op bestemmingen zoals de Canarische Eilanden, Egypte en Dubai en ook Duitsland zelf, die in een goede positie zitten om weer toeristen te ontvangen.

Het zou volgens hem niet nodig zijn om de vaccinatiecampagne tegen Covid-19 af te ronden. Wachten tot iedereen is gevaccineerd is vanuit ons standpunt geen oplossing, omdat we op de een of andere manier moeten leren leven met het virus en veilig reizen mogelijk maken terwijl de preventiemaatregelen worden gevolgd, aldus Ralph Schiller, hoofd van de FTI Group.

De touroperator verzekert dat de tests een manier kunnen zijn om de reisblokkade met Pasen te doorbreken en herinnert eraan dat de wereldtoerisme-industrie afgelopen zomer heeft aangetoond hoe veilig reizen werkt met een uitgebreide testinfrastructuur.

Na bijna een jaar van de pandemie verlangen veel klanten naar een ontspannen vakantie, dus moeten we samenwerken met de politici om een ​​manier te vinden waarop mensen veilig kunnen reizen, aldus de manager. Wij zijn er vast van overtuigd dat een veilige vakantie met Pasen mogelijk is met de juiste tests, besluit Schiller.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).