Het nachtleven, de horeca en de toeristische sector zullen vrijdag demonstreren

Geschreven op 23-02-2021De uitgaanssector heeft een oproep gedaan aan de horeca en het toerisme om op vrijdag 26 februari om 11 uur zich in heel Spanje te mobiliseren, onder het motto 'Unidos mejor, om de discriminatie aan te kaarten die deze sectoren lijden tijdens de coronacrisis, zo meldt de ‘Asociación Nacional Somos Ocio Nocturno (SON)’.

In het bijzonder betreurt de organisatie dat deze sectoren, die het meest getroffen zijn door de gezondheidscrisis, zijn gedemoniseerd en beschuldigd, terwijl hen steeds de mogelijkheid is ontzegd om hun sociale verantwoordelijkheid op te nemen en te voldoen aan alle eerder vastgestelde veiligheidsmaatregelen.

We roepen alle vakbonden op om zich bij ons aan te sluiten en hun rechten op te eisen bij de bevoegde autoriteiten. We moeten onze stem laten horen in een gezamenlijke protestactie met als enige doel om eindelijk gehoord te kunnen worden.

Ze beweren dat onze activiteit niet essentieel is, maar als het voortbestaan ​​van duizenden gezinnen ervan afhangt, wie zegt dan dat het niet essentieel is, aldus de organisatie.

De organisatie heeft de deelnemers gevraagd om de mobilisatie op een "verantwoorde en vreedzame manier" te doen, in overeenstemming met alle maatregelen ter voorkoming van besmettingen die momenteel van kracht zijn, om nogmaals blijk te geven van hun betrokkenheid bij de samenleving en de wil om een einde te maken aan het virus en zijn verwoestende gevolgen.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).