Iberia Express zet in op de Canarische Eilanden als strategische bestemming voor deze zomer

Geschreven op 28-03-2021De Canarische Eilanden en de Balearen zijn de twee bestemmingen waar de luchtvaartmaatschappij op inzet om te anticiperen op het herstel van de binnenlandse vraag en de internationale verbindingen via de hub van Madrid.

Het nieuwe Iberia Express-programma voor het zomerseizoen, dat begint in het laatste weekend van maart en loopt tot het laatste weekend van oktober, is ontworpen om het gewicht van nationale vakantiebestemmingen, zoals de Balearen en de Canarische Eilanden, terug te winnen.

Verder zijn er terug vluchten naar andere zonnige bestemmingen zoals Heraklion, Mykonos, Santorini, Bari, Palermo, Cagliari, Zadar en Malta. Bovendien zal Iberia Express dit seizoen als nieuwigheid op 1 juli een nieuwe route lanceren naar Kefalonia, een eiland in het westen van Griekenland, gelegen in de Ionische Zee.

Tussen april en oktober zal Iberia Express meer dan 1,4 miljoen stoelen op de markt brengen om te vliegen tussen Madrid en de verschillende Canarische Eilanden waar het actief is. Bijzonder opmerkelijk is de toename van de capaciteit op de route naar Lanzarote met 6% en Fuerteventura en Tenerife Zuid met 7%, vergeleken met het zomerseizoen 2019.

Deze zomer zal Iberia Express gemiddeld 45 wekelijkse vluchten uitvoeren naar Tenerife (32 naar Tenerife Noord en 13 naar Tenerife Zuid), 36 naar Gran Canaria, 15 naar Lanzarote en Fuerteventura en 7 naar La Palma.

Ook het aantal stoelen naar de Balearen wordt dit seizoen uitgebreid met meer dan 118.000. Mallorca zal gemiddeld 37 wekelijkse vluchten hebben vanuit Madrid, Ibiza 14 en Menorca 13.

Met dit programma herstelt Iberia Express in de belangrijkste zomermaanden de capaciteit die het had met de Canarische Eilanden en de Balearen in de zomer van 2019 met een totaal van meer dan 507.000 zitplaatsen die gepland staan voor de maanden juli en augustus tussen de Canarische Eilanden en het schiereiland en 276.000 met de Balearen.

Om de start van het nieuwe seizoen te vieren, heeft Iberia Express een campagne gelanceerd met kortingen tot 30% op bestemmingen zoals de Canarische Eilanden, de Balearen, Malaga, Sevilla, Amsterdam of Napels. De actie loopt nog tot 4 april via de website www.iberiaexpress.com voor Express- en Classic-tarieven, voor vluchten tussen 5 mei en 28 oktober 2021.

Om toegang te krijgen tot deze kortingen, moet je lid zijn van de Club Express. Registratie is gratis en biedt een privégedeelte waar leden kunnen genieten van een flexibeler en persoonlijker aankoopproces en kunnen profiteren van exclusieve kortingen en promoties.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).