1e Internationale Regatta van Tenerife dit weekend in Amarilla Golf

Geschreven op 28-03-2021De burgemeester van de gemeente, Arturo González, verklaarde tijdens de presentatie van het evenement, dat het hoofddoel van deze regatta is om de gemeente meer bekendheid te geven en te promoten. Bovendien is het ook een promotie voor een gezond leven in de open lucht, voor de Olympische sporten en voor het respect en behoud van het mariene leven.

Het is de bedoeling om onze gemeente op de kaart van internationale Olympische regatta's te plaatsen en zo de beste atleten van de internationale elite aan te trekken. Een regatta die Olympische organisaties uit Nederland, Italië, Portugal, Spanje, El Salvador, Trinidad en Tobago, Maleisië, Mexico, de VS, Guatemala, Zweden, Argentinië, Canada, Noorwegen, Duitsland en Engeland aantrekt.

We willen hiermee een basis creëren voor permanente training in ‘Marina Amarilla’ zelf. Iets dat ongetwijfeld niet alleen de aandacht zal trekken van de atleten, maar ook van sportfans en de internationale pers en een fantastische projectie van het eiland Tenerife betekent als uitvalsbasis voor profesionele sporters en actief toerisme.

Rosa Albina Ramos, schepen voor toerisme, wees erop dat door San Miguel de Abona op de kaart te zetten met watersportactiviteiten, ook het zuiden van het eiland wordt gepromoot, aangezien we kwaliteitstoerisme willen aantrekken. Dit kan mogelijke toekomstige investeringen met zich meebrengen in zowel sport, verblijf als professionele en zakelijke activiteiten, wat van San Miguel een nieuw referentiepunt kan maken, aldus Albina Ramos.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).