La Palma lanceert een digitale campagne om de horeca te ondersteunen

Geschreven op 01-04-2021


De Cabildo van La Palma heeft een campagne gelanceerd om de horeca te ondersteunen via sociale netwerken. Hiermee willen ze het geweldige werk, dat deze professionals dagelijks verrichten, onder de aandacht brengen en de consumptie in de horecazaken op het eiland aanmoedigen.

In een verklaring legde de president, Mariano Zapata, uit dat het met deze actie de bedoeling is dat de inwoners van La Palma "een gezicht geven aan degenen die dag in dag uit voor hen klaarstaan om hen te bedienen in hun favoriete bar, cafetería of restaurant”. Hiermee willen we alle horaca-ondernemers, die het afgelopen jaar bewezen hebben helden te zijn, in de kijker zetten omwille van hun werk en toewijding

De Calbildo heeft de bevolking gevraagd om zich bij dit initiatief aan te sluiten door een of meer foto's op hun Facebook- en/of Instagrampagina te plaatsen met de hashtag ‘#MiHéroeSinCapa’ en daarmee alle obers, koks en managers van de cafés, bars of restaurants tot hoofdrolspelers te maken.

Het is een steunbetuiging van alle mensen van het eiland voor al onze horeca-uitbaters, aldus Zapata.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).