Bahía del Duque lanceert een exclusieve privéjetservice

Geschreven op 02-04-2021Bahía del Duque en Las Villas, eigendom van ‘The Tais Hotels & Villas’ hebben een samenwerking opgezet met de luchtvaartmaatschappij PJS met enkel privéjets om hun gasten op maat gemaakte vakanties aan te bieden.

Private Jet Services Group (PJS) is het eerste particuliere luchtvaartbedrijf met een koolstofvoetafdruk van nul en die wereldwijd actief is. The Tais Hotels & Villas is vastbesloten om strategieën te implementeren die duurzame toeristische activiteiten bevorderen. Duurzaamheid is een fundamenteel onderdeel van hun filosofie.

We herdefiniëren moderne luxe vliegreizen, terwijl we een naadloze en zeer persoonlijke reis aanbieden. Met deze nieuwe samenwerking kunnen we ons buitengewone serviceaanbod uitbreiden om een ​​nog grotere gasttevredenheid te bekomen, zegt Francisco Javier Zamorano, CEO van The Tais Hotels & Villas.

Deze overeenkomst benadrukt de wens van onze gasten om veilig en zonder stress te reizen, maar ook hun inzet voor het milieu. PJS werkt samen met American Forests om een ​​herbebossingsprogramma te implementeren. Alleen al dit jaar heeft PJS zich ertoe verbonden 79.200 bomen te planten in de Verenigde Staten. The Tais Hotels & Villas is trots op de samenwerking met PJS en haar gasten de ongeëvenaarde diensten van een privéjet te kunnen aanbieden.

Met deze samenwerking positioneert The Tais Hotels & Villas zich op het hoogste niveau in het exclusieve en luxe reissegment en speelt het in op de opkomende wens van families en bedrijven die weer willen reizen.

Na een unieke vlucht vanuit de grootste steden ter wereld, zoals New York, Moskou, Londen, Genève of Frankfurt, om er maar een paar te noemen, wacht u een warm welkom door het team van Bahía del Duque en Las Villas, aldus de CEO.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).