Wachtrijen voor toegang tot het strand van El Médano op Goede Vrijdag

Geschreven op 03-04-2021Zoals deze week eerder was gebeurd, was de instroom naar de verschillende stranden van Tenerife erg groot. Daarom hebben de gemeenten controlesystemen ingezet om de capaciteit op de stranden te beperken en de bezoekers de nodige veiligheidsgaranties te bieden.

Rond het middaguur zag je lange wachtrijen aan het populaire strand van El Médano om te genieten van een zonnige dag.

Ook op de stranden van de hoofdstad was het erg druk. Op de middag gaf het controlesysteem aan dat het erg druk was op het strand van Las Teresitas en dat het strand van Las Gaviotas helemaal volzet was en dat er geen parkeerplaatsen meer vrij waren.

Op de stranden in het uiterste zuiden van Tenerife was er een matige bezetting waardoor de weinige toeristen rustig konden genieten van een mooie dag.

Slechts zeven dagen geleden bepaalde de regering de perimetersluiting om verplaatsingen tussen eilanden te voorkomen zonder een negatieve PCR-test, behalve voor hulp aan gezondheidscentra, werkredenen, terugkeer naar je thuisadres, de zorg voor ouderen, minderjarigen en personen ten laste enz.

Bovendien mogen tijdens deze periode maximaal vier personen samenkomen bij familie- en sociale bijeenkomsten, in ruimtes voor openbaar en privégebruik, binnen of buiten, uitgezonderd samenwonenden. Indien de groep bestaat uit samenwonenden en niet-samenwonenden, mag het maximale aantal niet overschreden worden.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).