Het enige Canarische bedrijf dat goedgekeurde maskers maakt

Geschreven op 04-04-2021De burgemeester van La Laguna, Luis Yeray Gutiérrez, noemde het bedrijf Episcan, het enige bedrijf op de Canarische Eilanden dat goedgekeurde maskers maakt, een "voorbeeld van ondernemerschap" tijdens zijn bezoek om meer te weten te komen over de productie.

De directeur van het bedrijf, Tomás Armando Martín, heeft de burgemeester een uitgebreide rondleiding gegeven in de fabriek, gevestigd in de ‘Polígono Industrial de El Mayorazgo’ en met kantoren in de gemeente Laguna.

Episcan veranderde zijn activiteiten vier maanden geleden, nadat het bedrijf zichzelf opnieuw had uitgevonden, en heeft momenteel 25 medewerkers in dienst. Voor Luis Yeray zijn bedrijven als deze een voorbeeld van ondernemerschap, aangezien het weet hoe het kan profiteren van deze delicate economische en sociale situatie om zich opnieuw aan te passen aan de behoeften van het moment. Het bedrijf is erin geslaagd operationeel te blijven door een 100% Canarisch product van hoge kwaliteit af te leveren.

Dit is de enige fabriek, die door het Spaanse Geneesmiddelenbureau is goedgekeurd, om chirurgische maskers op de eilanden te vervaardigen, wat een weerspiegeling is van de productiemogelijkheden van het Canarische bedrijfsweefsel, aldus de burgemeester.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).