Bijna 40 wijnen van Gran Canaria met beschermde oorsprongsbenaming zijn online te koop

Geschreven op 06-04-2021
Bijna 40 wijnen van Gran Canaria met beschermde oorsprongsbenaming zijn momenteel te koop op verschillende online verkoopplatforms.

De wijnmakers die in de ‘Consejo Regulador’ zijn geregistreerd, passen zich dus aan aan de situatie vanwege de sluiting van hotels, restaurants en bars, door hun beste wijnen in online winkels aan te bieden om extra verkoop te genereren. De wijnen kunnen worden gekocht via de portaalsite ‘Gran Canaria Me Gusta’, gepromoot door de Cabildo alsook in de online shops ‘El Gusto por el Vino’, ‘Vinófilos’,’ La Cava de Piñero’ en ‘Vinoteca San Juan’.

Op het ‘Gran Canaria Me Gusta-platform’ worden zes bodegas voorgesteld met ten minste twee soorten wijn. Het zijn Ventura, Lava, Aguayro, Plaza Perdida, Mondalón en La Higuera Mayor.

In de online shop ‘El Gusto por el Vino’ vind je wijnen van Vega de Gáldar, Higuera Mayor en Bodegas Hinojo. ‘Vinófilo’s biedt producten aan van zes bodegas: Mondalón, Bentayga, Vandama, Lava, Mogarén en Vega de Gáldar. ‘La Cava de Piñero’ biedt op haar website vijf soorten wijn aan van Bodega Losoyos en ten slotte verkoopt ‘Vinoteca San Juan’ wijnen van Lava, Bentayga, Ventura, Hinojo en Viña La Vica.

Pedro Suárez, voorzitter van de ‘Consejo Regulador’, benadrukt dat de online verkoop van wijnen het afgelopen jaar enorm is toegenomen en het ziet ernaar uit dat deze trend niet meer zal afnemen, maar zich zal voortzetten. 


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).