Een villa op Tenerife wordt verloot aan 3 euro per lot

Geschreven op 07-04-2021


Een villa in Fañabé, in het zuiden van Tenerife met tuin, jacuzzi, vier slaapkamers en bijna 300 vierkante meter bebouwd, wordt verloot en de prijs per lot bedraagt drie euro, die worden verkocht door een bekende website die zich toelegt op dit soort acties over de hele wereld.

De eigenaren leggen uit dat ze op zoek zijn naar een kleiner huis na zeven prachtige jaren op Tenerife te hebben gewoond, nadat hun zoon besloot terug te keren naar het VK om aan de universiteit te studeren.

Het huis heeft een tuin met een jacuzzi, diverse terrassen en open ruimtes in de buitenlucht en is gemeubileerd. Er zijn drie tweepersoonsslaapkamers op de eerste verdieping, waarvan twee met en-suite badkamer en elk met een eigen balkon. Op de benedenverdieping is er nog een tweepersoonsslaapkamer en een grote studeerkamer, evenals een speelkamer, berging en garage met ruimte voor meerdere auto's. De waarde is 430.000 euro.

Prizevillas.com startte de verkoop van de loten in november 2020 en wordt afgesloten op 30 april 2021. Iedereen kan meedoen vanaf drie euro en er zijn in totaal 230.000  loten te koop.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).