Guanxe wil de grootste online verkoopwebsite van de Canarische Eilanden worden

Geschreven op 22-04-2021


Volgens de gegevens van het ‘Observatorio Canario de las Telecomunicaciones y la Sociedad de la Información (OCTSI)’ bedroeg de elektronische handel in B2C (rechtstreekse verkoop aan particuliere klanten) in 2019 op de Canarische Eilanden 1.847 miljoen euro, 15% meer dan in 2018 en vertegenwoordigt het bijna 4% van het regionale BBP.

Er wordt geschat dat de online verkoop op de Canarische Eilanden in 2020 ruim boven de 2.000 miljoen uitkwam. Als men er rekening mee houdt dat de online verkoop op de Canarische Eilanden in 2014 nog geen 450 miljoen euro bedroeg, voorziet men dat dit op middellange/lange termijn exponentieel zal blijven groeien.

Guanxe.com (https://guanxe.com/) werkt momenteel samen met meer dan 40 bedrijven en distributeurs, verspreid over de Canarische archipel, hoewel er meer dan 200 aanmeldingen op de wachtlijst staan ​​om het platform te betreden. Het doel is om de komende maanden zoveel mogelijk extra verkopers toe te voegen.

Het is een van de prioriteiten om het aanbod van artikelen op de website te vergroten en tegelijkertijd met bedrijven samen te werken die een ​​nieuw verkoopkanaal ter beschikking hebben zonder van hun traditionele kanalen af ​​te wijken. Elk bedrijf of elke distributeur kan lid worden van het platform zolang ze de producten fysiek op de Canarische Eilanden in voorraad hebben en dat de aangeboden producten interessant zijn en goed van prijs. De producten die momenteel het meest verkocht worden zijn schoenen, mode en elektronica.

Als het allemaal lukt om van Guanxe.com de leider op de Canarische Eilanden te maken en wanneer de consument een artikel online koopt, heeft hij de garantie dat de verkoper een lokaal bedrijf is, wat bijdraagt tot de werkgelegenheid en rijkdom van de eilanden.

Er is één aspect om te benadrukken dat er bij Guanxe geen verrassingen zijn in de uiteindelijke prijs. Geen douanekosten of andere extra kosten.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).