Air Europa lanceert zijn campagne "Time To Fly" met vluchten vanaf 19 euro

Geschreven op 21-04-2021


Dinsdag lanceerde Air Europa zijn tweede campagne ‘Time To Fly’ voor 2021, zodat passagiers de rest van het jaar tegen onverslaanbare prijzen naar al hun bestemmingen kunnen vliegen.

Onder het motto "Wings to fly again" biedt Air Europa zijn passagiers vluchten aan vanaf 19 euro per enkele reis voor binnenlandse vluchten en vluchten tussen het vasteland en de Balearen. En vanaf 29 euro kan men tickets kopen naar de Canarische Eilanden en naar de verschillende Europese bestemmingen waar de luchtvaartmaatschappij actief is. De campagne omvat ook vluchten naar Noord-Afrika en biedt tarieven aan naar Marrakesh vanaf 29 euro en vanaf 49 euro naar Tunesië.

Met Time To Fly kan de klant van Air Europa de Atlantische Oceaan oversteken aan boord van zijn 787 Dreamliner, één van de meest efficiënte vliegtuigen op de markt. Voor 99 euro per traject kan je naar Miami of New York reizen en vanaf 224 euro per enkele reis naar de Caraïben.

De actie loopt tot 3 mei aanstaande en stelt je niet alleen in staat om tegen zeer concurrerende prijzen te vliegen, maar garandeert ook de mogelijkheid om gratis datumwijzigingen te doen, waarbij je alleen het verschil in tarief betaalt.

Vliegen met Air Europa betekent vliegen tegen de beste prijzen, aan boord van de beste vloot en met maximale veiligheid. De luchtvaartmaatschappij heeft haar toch al strikte beveiligingsprotocollen versterkt om de passagier het vertrouwen en de gemoedsrust te geven die nodig zijn tijdens het reizen.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).