Loro Parque kondigt de heropening aan

Geschreven op 22-04-2021De president en oprichter van Loro Parque, Wolfgang Kiessling, kondigde donderdag de heropening aan van het Loro Parque na meer dan 13 maanden sluiting vanwege de gezondheidscrisis.

Vanaf zaterdag 1 mei is het dierenpark terug open voor het grote publiek en vanaf donderdag 29 april krijgen alle mensen, die een jaarkaart hebben gekocht en er in 2020 niet van konden genieten, toegang tot het park, zo vertelde Kiessling op een persconferentie.

De president van Loro Parque heeft benadrukt hoe moeilijk het afgelopen jaar is geweest, maar heeft verzekerd dat ze ondanks de omstandigheden hun inzet voor het dierenwelzijn zijn blijven voortzetten en dat er goed is gezorgd voor de meer dan 40.000 dieren die ze hebben in het park.

Tijdens de sluitingsperiode zijn er vele voorzieningen gerenoveerd, werden er nieuwe ruimtes gecreëerd en tuinen aangelegd en nieuwe informatieve presentaties ontworpen en voorbereid.

Momenteel is het park vijf dagen open, van donderdag tot en met maandag, terwijl dinsdag en woensdag gereserveerd wordt voor toeristen van cruiseschepen die Loro Parque willen bezoeken.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).