Verfraaiingswerken langs de snelweg in het Zuiden van Tenerife

Geschreven op 24-04-2021Verbetering van het imago, integratie in het landschap met inheemse flora en het bevorderen van een verlaging van de onderhoudskosten zijn de doelstellingen van de Cabildo met de verfraaiingswerken, die het momenteel uitvoert op de snelweg tussen de luchthaven Tenerife Zuid en Torviscas.

Het gaat om meer dan 300.000 euro aan investeringen, zegt de minister Enrique Arriaga, en het is ook een actie die een meerwaarde biedt aan de toeristische bestemming. Ook de burgemeester van Adeje, José Miguel Rodríguez Fraga, toonde zijn tevredenheid en verklaarde dat deze werken ertoe bijdragen dat de toeristische gebieden beter voorbereid zijn op de aankomst van de toeristen. Het past bij het imago van Adeje dat zorg draagt voor de natuurlijke omgeving en zijn bezoekers wil ontvangen in een aangename omgeving.

De werken, die over twee weken zullen worden afgerond, omvatten het versterken van de hellingen met stenen in combinatie met de aanleg van bloembedden met inheemse flora.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).