La Gomera wordt gepromoot als toeristische bestemming in België, Nederland en Polen

Geschreven op 26-04-2021Het Ministerie van Toerisme van La Gomera heeft deze week deelgenomen aan de eerste virtuele conferenties georganiseerd door de Spaanse toerismekantoren van Warschau en Den Haag.

Dit zijn baanbrekende initiatieven in België, Polen en Nederland, die het mogelijk hebben gemaakt om extra promotie te maken voor het eiland en potentiële toeristen te bereiken via bedrijven en professionals in de sector, aldus de regering van La Gomera.

'Meet Hiszpania', was de slogan van de conferenties waarin telematicabijeenkomsten met touroperators en reisbureaus werden georganiseerd waarbij La Gomera extra promotie kon maken voor zijn prachtige natuur met tal van voordelen en de veiligheid van zijn bezoekers door de gunstige epidemiologische parameters.

Onze deelname aan dit evenement heeft ons ongetwijfeld geholpen om positieve resultaten te boeken op het gebied van promotie en consolidatie van onze bestemming, aangezien we momenteel nog in een herstelperiode zitten, zei de minister van Toerisme, María Isabel Méndez.

Bovendien waren er telematicasessies op de 'Fiets- en Wandelbeurs - OnLine Experience' in België en Nederland gewijd aan La Gomera als alternatieve bestemming, met bijzondere aandacht voor het aanbod van de natuur en actief toerisme.

In de huidige context moeten we anticiperen op de gebeurtenissen en een aantrekkelijk aanbod doen voor de voorzienbare en geleidelijke groei van het aantal toeristen, zodra de vaccinatie vordert en de mobiliteitsbeperkingen zijn opgeheven, aluds Méndez.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).