Lokaal toerisme wordt gepromoot met een waardebon van maximaal 500 euro

Geschreven op 28-04-2021


De Canarische Eilanden hebben een voorstel klaarliggen om Canariërs te overhalen hun vakantie op de eilanden door te brengen. Ze kunnen een waardebon aankopen van maximaal 500 euro voor toeristische uitgaven, die kan worden afgetrokken van de persoonlijke belastingen.

Het is één van de voorstellen die op tafel liggen om de revitalisering en reactivering van de belangrijkste sector van de Canarische economie te ondersteunen.

Het betekent dus dat Canarische gezinnen tot 500 euro van hun personenbelasting kunnen aftrekken voor toeristische uitgaven binnen de autonome gemeenschap.

Het herstel van de toeristische sector zal niet van de ene op de andere dag plaatsvinden wanneer het vaccinatieproces in Europa eindigt. Het zal een langzaam en gecompliceerd proces zijn, en het zal alle steun van de overheid nodig hebben, niet alleen met een specifiek reddingsplan, krachtig en flexibel, maar ook met fiscale prikkels om de interne consumptie nieuw leven in te blazen, zo luidt het.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).