De Canarische vastgoedmakelaars zijn positief over de toekomst

Geschreven op 29-04-2021De ‘Barómetro Inmobiliario, El sentimiento de mercado de los profesionales inmobiliarios', geeft een 8 op 10 aan en weerspiegelt de positieve vooruitzichten voor de vastgoedsector op de Canarische Eilanden.

Een cijfer dat geleidelijk is verbeterd na een 7,4 geregistreerd in mei 2020 op de eilanden. Het pandemiejaar heeft een verandering in de vraag naar woningen teweeggebracht. Toekomstige eigenaren zoeken woningen met terrassen of een buitenruimte, met een goede internetverbinding en liefst in een groene omgeving. De interesse in woningen van het type halve losbouw of losbouw is sterk toegenomen.

De verkoopactiviteiten van onroerend goed zijn toegenomen naarmate de mobiliteitssituatie is verbeterd, net zoals het aantal kopers en verkopers. Na een periode van spanning en neerwaartse druk op de prijzen, zijn vastgoedmakelaars het eens over de stabiliteit op korte en middellange termijn.

De studie werd uitgevoerd onder meer dan 1.000 makelaars in heel Spanje om de evolutie en de toekomstige projectie van de sector te analyseren. Eén van de belangrijkste conclusies is dat het optimisme over de toekomst van de Spaanse vastgoedbedrijven is verbeterd.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).