Megajacht van Bill Gates komt aan in Santa Cruz

Geschreven op 01-05-2021Een megajacht zorgde zondagmorgen rond 08.00 uur voor de nodige sensatie door aan te meren in de haven van Santa Cruz de Tenerife vanwege zijn enorme omvang. Wat vele mensen echter niet wisten is dat de ‘Wayfinder’ eigendom is van een van de rijkste en meest invloedrijke mannen ter wereld: de Amerikaanse zakenman en oprichter van Microsoft, Bill Gates .

De Wayfinder is een meerrompschip met een lengte van 68 meter en weegt meer dan 200 ton en is als het ware het “reservejacht” van Bill Gates voor zijn super deluxe jacht, de Atessa IV, waarop hij meestal zijn vakanties doorbrengt. De Wayfinder biedt plaats aan 18 bemanningsleden en 14 passagiers, verdeeld over 15 hutten.

Het jacht is zondagochtend aangekomen en is maandagmorgen alweer vertrokken naar San Martín, een eiland in het Caribisch gebied.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).