Het strand van Cofete staat op de lijst van de 25 beste stranden ter wereld van 2021

Geschreven op 01-05-2021Elk jaar maakt het reisportaal TripAdvisor de lijst bekend met de beste stranden op basis van de mening en de beoordeling van miljoenen gebruikers van het platform. Op de 11e plaats staat het strand van Cofete op Fuerteventura.

Op de lijst van de 25 paradijselijke stranden, verspreid over de hele wereld die ongetwijfeld een bezoekje waard zijn, staat naast het ‘Playa de Cofete’ op Fuerteventura nog een tweede Spaanse strand, namelijk ‘La Playa de La Concha in San Sebastián op de 16e plaats.

La Playa de Cofete is een echte parel. Het is één van de meest ongerepte stranden met minder stadsontwikkeling en één van de grootste van de Canarische Eilanden. Gelegen aan de noordkant van het schiereiland Jandia, in het zuiden van Fuerteventura, is Cofete een visueel geschenk met oneindig veel goudgeel zand, een wilde oceaan en het geeft een totaal gevoel van vrijheid. Het strand is 12 kilometer lang en de schaarse aanwezigheid van de bebouwing, het ontbreken van geasfalteerde wegen en de mogelijkheid er met een 4x4 te kunnen rijden, zegt veel over de karakteristieken. De term "ongerept" is hier zeker op zijn plaats.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).