Tentoonstelling van bloemen, planten en traditionele Canarische ambachten in Santa Cruz

Geschreven op 01-05-2021De openingsceremonie van de beurs voor bloemen, planten en traditionele ambachten werd gisteren bijgewoond door de burgemeester, José Manuel Bermúdez, de schepen van feestelijkheden, Alfonso Cabello en de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij van de Cabildo, Javier Parrilla.

In zijn toespraak bedankte de burgemeester de Cabildo voor hun medewerking bij de organisatie van deze beurs, die traditioneel wordt gehouden in het ‘Parque García Sanabria’, maar deze keer vanwege de pandemie doorgaat in het ‘Recinto Ferial de Tenerife’.

In deze moeilijke tijden zou het gemakkelijk zijn geweest om de beurs niet te organiseren, maar we hebben ervoor gekozen om ons dichter bij het herstel brengen en bij te dragen aan de ondersteuning van de gastronomische sector, de ambachtslieden en de bloemensector, aldus de burgemeester.

Javier Parrilla was erg enthousiast over dit initiatief, dat ons terugbrengt naar het normale alledaagse. Er zijn veel verkopers en ambachtslieden die maanden op dit moment hebben gewacht om de kans te krijgen om hun producten en hun dagelijkse werk te tonen en te verkopen aan de bezoekers, zei hij.

Alfonso Cabello benadrukte dat het de grootste ambachtsbeurs is die op de Canarische Eilanden wordt gehouden sinds het begin van de pandemie. We nodigen iedereen uit om één van de dagen een bezoekje te brengen aan de beurs en te genieten van het werk van onze ambachtslieden, aldus Cabello.

De tentoonstelling is open voor het publiek tot en met zondag 9 mei van 10.00 uur tot 20.00 uur in het weekend en op feestdagen en van 16.00 uur tot 20.00 uur van dinsdag tot en met vrijdag.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).