De heropening van het Loro Parque: een langverwachte dag

Geschreven op 02-05-2021De president van Loro Parque, Wolfgang Kiessling, wilde zaterdagochtend vroeg aanwezig zijn om de eerste bezoekers na 13 maanden sluiting opnieuw te ontvangen. Hij deed het in gezelschap van zijn vrouw, zijn dochter en zijn kleindochter en was erg verheugd over de goede reacties die hij kreeg om weer open te gaan voor het publiek.

Vanaf het eerste uur, en ondanks het feit dat het weer niet goed was, verdrongen mensen zich bij de hoofdingang om binnen te kunnen komen, met inachtneming van de juiste veiligheidsafstanden en met het masker op.

Twee uur later, toen de zon er wat meer doorkwam, nam de instroom toe. Krijsende kinderen, volwassenen met tassen en allerlei kinderbenodigdheden om een ​​"langverwachte" dag door te brengen.

Volgens de organisatie genoten ongeveer 2.000 mensen van de prachtige dierentuin. De vreugde was niet alleen groot bij de bezoekers, maar werd ook gedeeld door de werknemers. José Antonio Hernández rijdt sinds de zomer van 1996 met de Loro Parque-trein. Voor mij was vandaag weer aan het werk gaan als een geschenk van God, want ik werd knettergek van thuis te zitten, bekende hij.

Loro Parque is geopend van donderdag tot en met maandag omdat dinsdag en woensdag is gereserveerd voor cruisetoeristen. Totdat de situatie verandert, zijn er maar een paar souvenirwinkels open, een restaurant en twee kiosken. Het is echter toegestaan ​​om eten mee te brengen. 


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).