Twee nieuwe trimarans voor Fred Olsen

Geschreven op 02-05-2021Fred Olsen Express heeft twee nieuwe high-speed trimarans in bestelling die worden gebouwd in de Austal-scheepswerf in Henderson, Australië. De eerste van hen, de 'Bajamar Express', zal geleverd worden in het tweede kwartaal van 2021 en de tweede, de  'Bañaderos Express', eind dit jaar.

Beide nieuwe schepen zullen meer dan 1.100 passagiers en 276 auto's kunnen vervoeren en varen met snelheden tot 38 knopen. De 'Bajamar Express' zal naar verwachting worden opgenomen in de route die het bedrijf exploiteert tussen Tenerife en Gran Canaria.

De nieuwe trimarans worden gebouwd met de nieuwste technologische ontwikkelingen op de scheepswerf en zullen naar verwachting een hoog comfortniveau bieden dankzij het nieuwe scheepsontwerp, de integratie van nieuwe navigatie- en besturingstechnologie en de moderne passagiersinfrastructuur, vooral in de nieuwe klasse ‘Clase Oro’.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).