Tenerife is zeer tevreden over de behaalde resultaten op de toerismebeurs Fitur

Geschreven op 25-05-2021De president van de Cabildo van Tenerife, Pedro Martín, is zeer tevreden over de aanwezigheid van Tenerife op de belangrijkste toerismebeurs Fitur de afgelopen dagen. Na te hebben deelgenomen aan meer dan een dozijn bijeenkomsten, zijn de resultaten zeer positief, aldus Martín, en is Tenerife erin geslaagd om de nieuwe promotiestrategie te consolideren die het meer dan een maand geleden lanceerde om de groei van de toeristische vraag te stimuleren.

Zo heeft touroperator Ávoris bevestigd dat Iberojet vanaf juni een nieuwe basis zal hebben op de luchthaven Tenerife Zuid. Dit zal nieuwe banen creëren, iets dat op dit moment erg belangrijk is, maar het zal ook een extra impuls zijn voor de reeds aangekondigde toename van de connectiviteit.

De president verzekerde dat de toename van het aantal luchtstoelen en routes hoger is dan eerder werd verwacht dankzij het werk dat het team van Turismo de Tenerife al maanden doet. Reeds voor de start van de beurs, toen Pedro Martín een werkvergadering hield waarin hij de nieuwe merkpositionering van Tenerife kon delen met de belangrijkste vertegenwoordigers van de luchtvaartmaatschappijen, touroperators en hotelketens in het land, kon hij al merken dat de verwachtingen van bedrijven zoals Iberia Express hoger waren dan wat Tenerife zelf had voorzien.

Het goede nieuws kwam niet alleen van de nationale maar ook van de internationale markt. Zo maakte Vueling bekend dat het twee nieuwe wekelijkse vluchten inzet tijdens de zomer naar Tenerife vanuit Parijs-Orly en Wizzair heeft aangekondigd dat er in de zomermaanden een extra vlucht zal zijn vanuit Rome-Fiumicino.

De minister van Toerisme, David Pérez, verklaarde dat de verschillende bedrijven de nieuwe herpositionering van het merk op een "zeer positieve" manier hebben ontvangen. We gaan nu de beslissende fase voor de zomer in en de vooruitzichten zijn erg rooskleurig, legde Pérez uit, die eraan toevoegde dat alle reserveringsportalen, waarmee we hebben gesproken, Tenerife als meest gevraagde bestemming aangeven.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).