Het mysterie rond de verdwijning van de twee meisjes op Tenerife blijft duren

Geschreven op 25-05-2021Vandaag is het een maand geleden dat Tomás Gimeno, 37 jaar, samen met zijn twee dochters, Anna en Olivia, respectievelijk één en zes jaar oud, zijn verdwenen op Tenerife en niemand weet wat er met de meisjes is gebeurd of waar ze zijn. Behalve de vader dan die de hele familie, de Canarische Eilanden en een groot deel van Spanje in onzekerheid houdt, om nog maar te zwijgen van de duizenden en duizenden mensen die in andere landen foto’s hebben zien hangen van de verdwenen meisjes.

Uiteraard lijdt niemand meer aan het gebrek aan nieuws dan de moeder zelf, Beatriz, die zaterdag nog een bericht de wereld instuurde : Een overwinning behoort aan degenen die doorzetten, we gaan laten zien dat de wereld sterk en verenigd is. Anna en Olivia zijn een icoon geworden in de strijd tegen onrecht. Ze heeft ook opnieuw een video gedeeld en vraagt om de maximale verspreiding ervan in de hoop dat iemand de meisjes zou herkennen, waar ook ter wereld.

Elke hint, die kan helpen om dit mysterie te ontrafelen, zal door de autoriteiten worden onderzocht. De grote vraag voor de onderzoekers blijft wat er op 27 april is gebeurd tijdens de twee uur die zijn verstreken toen de meisjes om 19.30 uur voor het laatst werden gezien en 21.30 uur toen Tomás voor het eerst verscheen in de haven van Santa Cruz, vanwaar hij na middernacht zou zijn vertrokken.

Allerlei hypotheses, zoals een vlucht naar het buitenland, doen ondertussen de ronde maar één ding is zeker, de meisjes zijn nog steeds vermist zonder ook maar één bruikbare aanwijzing waar ze zich zouden kunnen bevinden.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).