Uitgebreide marketingcampagne van Tenerife werpt zijn vruchten af

Geschreven op 26-05-2021


Het succes van de nieuwe marketing- en promotiecampagne van het eiland, die iets meer dan een maand geleden werd gelanceerd, heeft zijn doel reeds bereikt en heeft een impact gehad op de toegenomen vraag naar nationaal en internationaal toerisme om deze zomer Tenerife te bezoeken, zei de president, Pedro Martín, tijdens de internationale toerismebeurs in Madrid afgelopen week.

Dit werd ons duidelijk gemaakt door alle agenten met wie we de afgelopen dagen hebben gesproken: touroperators, luchtvaartmaatschappijen en online verkoopportalen. Iedereen bevestigde dat het eiland één van de favoriete bestemmingen is van degenen die hun volgende zomervakantie al aan het plannen zijn.

Hij is uiteraad zeer tevreden met het 'succes' van de promoties op straat, zoals onder andere te zien is bij de ingang van de ‘Metro Feria de Madrid’ (zie foto). Zo hangen er ook posters van Tenerife die emoties opwekken op verschillende strategische plaatsen in Madrid. En er zullen nog meer acties volgen, zowel nationaal als internationaal.

De minister van Toerisme van Tenerife, David Pérez, die samen met Pedro Martín de beurs bijwoonde, wijst erop dat "we nu de beslissende fase ingaan" en prijst de zakengemeenschap van het eiland die er alles aan heeft gedaan om klaar te zijn voor het zomerseizoen en de reactivering van de activiteiten. Ze hebben een belangrijke inspanning geleverd om zichzelf te vernieuwen en zich aan te passen aan de nieuwe omstandigheden op een manier die nog nooit eerder in de geschiedenis van de sector is gezien of ervaren, concludeerde Pérez.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).