Tenerife zal zijn gastronomische rijkdom promoten op de beurs Madrid Fusión

Geschreven op 28-05-2021Tenerife zal aanwezig zijn als 'gasteiland' op de 19e editie van de beurs Madrid Fusión, die plaatsvindt van maandag 31 mei tot en met woensdag 2 juni. Tenerife zal er zijn nieuwe merkimago presenteren onder de slogan: 'Tenerife maakt emoties los’ alsook het nieuwe marketingplan, vergezeld van het Biosphere-certificaat, als duurzame bestemming.

De president van de Cabildo, Pedro Martín, presenteerde maandag het volledige programma, vergezeld door de minister van Tenerife Toerisme, David Pérez, en de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij, Javier Parrilla. Hij verklaarde dat Tenerife er een stand heeft van 96 vierkante meter, waar allerlei activiteiten kunnen doorgaan om alle gastronomische rijkdom van het eiland te promoten.

Naast de meest veelzijdige gerechten en recepten van zijn keuken zal de bezoeker van de stand van Tenerife meer te weten kunnen komen over zijn lokale producten en zijn gastronomie in het algemeen, waarbij rekening wordt gehouden met duurzaamheid door het promoten van 'nulkilometer'-producten.

Het programma omvat elke dag liveshows en professionele workshops, zoals die van twee bekende chef-koks, David Rivero (Kabuki Abama) en Víctor Suárez (Haydée). Zo is er ook de finale met de zes overgebleven finalisten van de wedstrijd met twee hoofdprijzen voor de ‘Beste mojo saus’ en ‘Het beste gerecht met mojo saus in combinatie met wijnen uit Tenerife’.

Bovendien zal Tenerife een grootse proeverij organiseren met de geweldige wijnen van Tenerife. De Cabildo heeft een grote wijntunnel ontworpen waardoor alle professionals gedurende deze 3 dagen de verschillende wijnen van Tenerife kunnen komen proeven.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).