Shakira gaat een videoclip opnemen in het zuiden van Tenerife

Geschreven op 29-05-2021De internationale ster Shakira zorgt voor een promotionele boost voor Tenerife dankzij de opname van een videoclip op een van de stranden in het zuiden van Tenerife. Dit is zonder twijfel erg belangrijk voor Tenerife, gezien de internationele bekendheid van de Colombiaanse zangeres, maar zeker ook die van haar partner en speler van FC Barcelona, Gerard Piqué.

De opnames staan gepland voor 6 juni maar de definitieve locatie moet nog worden bepaald, hoewel reeds is uitgelekt dat het ofwel op ‘Playa de Abama’ in de gemeente Guía de Isora zal doorgaan of op ‘Playa del Duque’ in de gemeente Adeje.

Bovendien houdt het bezoek van Shakira verband met een promotie-evenement van Siam Park waar de zangeres haar vaardigheden als surfster zal laten zien. Het waterpark werd de afgelopen zeven jaar door de gebruikers van het gerenommeerde toeristische sociale netwerk Trip Advisor als het beste ter wereld beschouwd en deze actie zal ongetwijfeld ook bijdragen aan het promoten van het uitstekende aanbod van watersporten op Tenerife.

Met een artistieke carrière van meer dan 28 jaar heeft ze naar schatting meer dan 75 miljoen albums en singles verkocht, waardoor ze een van de best verkopende artiesten in de geschiedenis is.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).