Siam Park heropende vrijdag zijn deuren

Geschreven op 30-05-2021Siam Park heropende vrijdag na 14 maanden gesloten te zijn geweest en deed dit voor zijn trouwste klanten, degenen die een jaarkaart hebben, terwijl het dit weekend voor het grote publiek zal openen met een beperkte capaciteit van 30%.

De directeur van het beste waterpark ter wereld, Kristoff Kiesling, zie hierover het volgende : We hebben meer dan een jaar uitgekeken naar dit moment en hebben keihard gewerkt om alle attracties weer klaar te maken zodat onze bezoekers met volle teugen kunnen genieten en ontspannen na deze zeer moeilijke periode.

Indien er gezondheidsincidenten zouden optreden, zal Siam Park niet aarzelen om opnieuw te sluiten, maar we zijn ervan overtuigd dat dit niet nodig zal zijn omdat de eerste attractie die in China zonder maskers werd geopend een waterpark was, onder meer omdat chloor een grote vijand is van het virus, aldus Kiesling.

Siam Park biedt de bezoekers een neopreenmasker aan, hoewel het niet verplicht is om enige bescherming te dragen op de attracties, alleen wanneer de bezoekers zich verplaatsen tussen de atrracties.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).