Los Cristianos maakt zich zorgen over de toename van het aantal daklozen

Geschreven op 02-06-2021


De Facebook-pagina ‘Los Cristianos Zona Comercial Abierta’ hekelde een paar dagen geleden de toename van het aantal daklozen die hun dagen op een ellendige manier doorbrengen tussen de Avenida Los Playeros en het kerkplein.

Ze hebben van Los Cristianos een stadskern zonder wet gemaakt, aldus het bericht op de sociale netwerken dat afgelopen woensdag werd gepubliceerd.

De organisatie hekelt de laksheid van de gemeenteraad die al een hele tijd aanhoudt en dringt er bij de Veiligheidsraad van de gemeente Arona op aan zijn functies uit te oefenen en niet de andere kant op te kijken.

Ze benadrukken dat de inwoners van Los Cristianos niet echt schrik hebben van deze mensen, maar dat meer en meer bezoekers Los Cristianos hierdoor links laten liggen en elders gaan wandelen en winkelen. Los Cristianos sterft en we willen er niet medeplichtig aan zijn, zo luidt het.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).