Wijnen van Tenerife schitteren op de gastronomische beurs Madrid Fusión 2021

Geschreven op 01-06-2021


De president van de Cabildo van Tenerife, Pedro Martín, opende ‘The Wine Edition’, een zone die specifiek gewijd is aan wijnen op deze editie van Madrid Fusión 21, de belangrijkste internationale gastronomiebeurs in Spanje die maandag haar deuren opende. De aanwezigen konden genieten van de wijnen van het eiland, geserveerd door de sommelier van de ‘Casa Real’, Manuel Isoler Lancho.

De wijnen die kunnen worden geproefd zijn onder andere Las Suertes 2019 (DO Valle de la Orotava); Viñátigo Malvasía Clásico (DO Ycoden Daute Isora); Hacienda de Acentejo Tinto Barrica (DO Tacoronte- Acentejo); Momentos de Ferrera Blanco (DO Valle de Güímar); Frontos Blanco Seco Ecológico (DO Abona) en El Sitio Malvasía Aromática (DOP Islas Canarias).

Martín verzekerde het belang van een hoofdrol te kunnen spelen bij de langverwachte heropening van zulk een belangrijke beurs als MF21 met een proeverij van de wijnen van het eiland. Het is een prachtige gelegenheid om de talrijke bezoekers de voortreffelijkheid van onze lokale producten te laten zien.

De innovatieve 'Tenerife Wine Tunnel' in 'The Wine Edition'-zone is een van de drukst bezochte standen van de beurs geworden, dit jaar in volledig avant-garde stijl.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).