Playa Las Vistas in Los Cristianos, onderscheiden als ‘Inclusive Beach’

Geschreven op 08-06-2021Het bestaat amper een kwart eeuw en is een van de meest bekroonde stranden van Tenerife, het enige op de Canarische Eilanden en één van de drie van gans Spanje, dat erkend is als ‘Inclusive Beach’ door de ‘Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor’ (Adeac), die playa Las Vistas ook de Blauwe Vlag heeft toegekend.

Het heeft een van de grootste geassisteerde zwemplatforms van Spanje, periodieke controle van de waterkwaliteit en dagelijkse reiniging van het zand, toiletten, douches, loopbruggen, trappen en vuilbakken, evenals een reddingsdienst.

De Blauwe Vlag van 2021 wappert al op het strand van Las Vistas, nadat afgelopen woensdag de burgemeester van de gemeente Arona, José Julián Mena, ze’met trots’ heeft opgehangen. Een act die het startsein is geworden voor een nieuwe fase voor de toeristische sector en een manier om de toeristen te vertellen "dat Arona hen met open armen opwacht".

Las Vistas heeft een van de grootste geassisteerde zwemplatforms van het land en het enige die deze service het hele jaar door aanbiedt. Het is één van de meest bekroonde in Spanje geworden door het goede beheer van de diensten die het aanbiedt en het goede werk van de arbeiders die ze uitvoeren.

De kwaliteit van het water is uitstekend, met twee bemonsteringen om de 15 dagen door de gemeente van Arona. Bovendien worden er maandelijks tests gedaan door het ministerie van Volksgezondheid.

Las Vistas heeft een reddingsdienst en een reddingsboot en het strand wordt elke dag van het jaar schoongemaakt, evenals de looppaden en de trappen. Er zijn 13 douches, vijf toiletten, waarvan één voor mensen met beperkte mobiliteit, drie houten reddingstorens, een servicepost, een pergola van 500 vierkante meter voor het schaduwrijke gedeelte van ​het geassisteerd zwemplateau en zes masten voor de verschillende vlaggen. En niet te vergeten heeft het strand 1.200 ligstoelen en 600 parasols klaar staan voor zijn bezoekers.

Een hele reeks positieve eigenschappen die Playa Las Vistas tot een uitzonderlijk mooi en veilig strand maken en tot een zeer waardevolle referentie voor Tenerife.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).