Shakira neemt een video op in het Siam Park en op het strand van Abama

Geschreven op 11-06-2021Zoals een paar dagen geleden reeds werd aangekondigd, heeft Shakira Tenerife gekozen als decor voor haar nieuwste videoclip. De internationale Colombiaanse zangeres is ondertussen gestart met de opnames onder leiding van haar producer op verschillende locaties op Tenerife.

Woensdag werden er opnames gemaakt in de unieke waterattracties van Siam Park en heeft ze gesurft op de grootste kunstmatige golf ter wereld, hoewel zoals gebruikelijk, niemand van het park dit wilde bevestigen.

De Colombiaanse artieste is samen met haar man, de Barcelona-voetballer Gerard Piqué en haar twee zonen Milan en Sasha op het eiland aangekomen en ze verblijven in een villa in Abama. Shakira is van plan om op het strand van Abama ook opnames te maken, al zijn er weinig details over bekend.

Hoewel Turismo de Tenerife niet rechtstreeks is betrokken, zal hun naam toch verschijnen in de aftiteling van de videoclip, een promotie van onschatbare waarde voor Tenerife

Dit is niet de eerste keer dat Shakira en Piqué Tenerife bezoeken voor hun werk of vakantie, want in 2014 kocht het paar een spectaculair herenhuis, omgeven door bananenbomen, in de Orotava-vallei. Ondertussen hebben ze besloten de woning terug te verkopen aangezien ze er weinig van kunnen genieten vanwege hun drukke agenda’s.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).