De Canariërs kunnen zich inschrijven om toeristencheques te winnen

Geschreven op 01-07-2021Vanaf gisteren kunnen de Canarische inwoners zich inschrijven om deel te nemen aan de trekking van de toeristenvouchers die de regering van de Canarische Eilanden voor deze zomer heeft gelanceerd om het binnenlandtoerisme aan te moedigen.

Tot 50.000 Canarische inwoners hebben de kans om een voucher te winnen in de vorm van een prepaidkaart met 200 euro die in de deelnemende accomodaties kan worden gebruikt.

De minister van Toerisme, Yaiza Castilla, nodigde de burgers uit om deel te nemen aan deze wedstrijd die tot doel heeft de binnenlandse consumptie aan te moedigen. Wij zijn van mening dat het Canarische toerisme deze zomer een belangrijke rol moet en kan spelen, omdat het een markt is die sneller herstelt dan de andere en omdat de meeste Canarische inwoners er de voorkeur aan geven om hun vakantie op de eilanden door te brengen, veilig en betrouwbaar, verzekerde Castilla.

Bewoners die willen deelnemen, kunnen zich inschrijven tot maandag 12 juli op de pagina www.somosafortunados.com - Op de 15e van deze maand zal de lijst met de winnaars worden gepubliceerd na trekking bij de notaris.

Aan de toeristenvoucher van 200 euro, die in de accommodaties kan worden gebruikt, moet de winnaar nog eens 200 euro aan toevoegen. Aan de vouchers van 200 euro voor reisbureaus hoeft de winnaar geen bedrag toe te voegen en kan worden gebruikt voor een minimumverblijf van vier nachten tussen juli en september of een minimum verblijf van twee nachten tussen oktober en december. In slechts tien dagen tijd hebben 777 bedrijven van de eilanden zich al aangesloten bij de campagne, waarvan 634 accommodaties en 143 reisbureaus.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).