Tenerife is het op één na populairste eiland als zomerbestemming in Europa

Geschreven op 02-07-2021Tenerife is het op één na populairste Europese eiland om deze zomer naartoe te reizen, volgens een onderzoek van het gespecialiseerde portaal Musement. De studie werd uitgevoerd in 44 landen van Europa. Het platform plaatst het Griekse eiland Santorini in de Egeïsche Zee op de eerste plaats, gevolgd door Tenerife, Kreta (Griekenland) en Sardinië (Italië).

Het rapport heeft rekening gehouden met de gegevens van Google van elk van de eilanden in die landen. David Pérez, minister van Toerisme Tenerife, waardeert het "goede nieuws" omdat het een gerenommeerd, internationaal online platform is, opgericht in 2013, gespecialiseerd in de verkoop van tickets voor allerlei soorten activiteiten op uw bestemming.

Hij voegt eraan toe dat het bovendien gebaseerd is op Google-zoekopdrachten, wat een breed spectrum aan betrouwbaarheid aangeeft. Bovendien heeft het tijdschrift Forbes Tenerife bij de 50 beste post-pandemische bestemmingen ter wereld gezet.

Pérez verzekert dat het herpositioneringswerk, dat in het nieuwe toeristische marketingplan is opgenomen, reeds zijn vruchten afwerpt aangezien we de nationale leiders zijn op het gebied van reserveringen van toeristenpakketten. En we behouden dat leiderschap zelfs op niveau 3, dankzij de voordelen van de bestemming en de promotiestrategie, aldus Pérez

Binnen het brede toeristische aanbod van Tenerife benadrukken de virtuele gebruikers de aantrekkelijkheid van de Teide, het familietoerisme en de "spectaculaire" steden en stranden.

David Pérez schetst het huidige panorama: de Franse markt is degene die het meest groeit en er is een opleving vanuit Duitsland en de Oosterse landen. Zonder de Spaanse markt te vergeten, die erg belangrijk blijft voor het zomerseizoen.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).