Puerto de la Cruz, de eerste Canarische gemeente met het keurmerk van veilig toerisme

Geschreven op 10-07-2021Puerto de la Cruz is sinds donderdag de eerste Canarische gemeente die faciliteiten en openbare ruimtes heeft die onderscheiden zijn met het zegel ‘Safe Tourism’, toegekend door het ‘Instituto de Calidad Turística de España’, die plaatsen erkent die de gezondheid en de veiligheid van de bezoekers garanderen.

De burgemeester, Marco González en de raadsleden van Toerisme en Economische Promotie, Carolina Rodríguez en Roberto Medina, ontvingen de certificaten die de sanitaire veiligheid van onder meer de gemeentestranden, de musea en ​​het ‘Lago Martiánez’ zelf, bevestigen.

Deze erkenningen zijn een beloning voor de voortdurende inspanningen om van Puerto de la Cruz een veilige bestemming te maken, merkte de burgemeester op. Hiermee kunnen we onze bezoekers de maximale garantie geven dat ze de best mogelijke ervaringen zullen beleven binnen uitstekende veiligheidsnormen.

En het werk stopt hier niet, maar zal in de komende maanden worden verdergezet om deze erkenning uit te breiden naar alle sectoren zodat onze bezoekers geen twijfels hebben bij het kiezen van Puerto de la Cruz als hun favoriete plekje voor rust en plezier, aldus een fiere burgemeester.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).