Loro Parque en Siam Park verlengen hun openingstijden

Geschreven op 16-07-2021Loro Parque en Siam Park zijn opnieuw open van maandag tot en met zondag na de beperkte heropening in mei en juni.

Loro Parque is geopend van 09:30 tot 17:30 uur. Onlangs heeft het een nieuwe faciliteit geopend voor sporenschildpadden, die zijn overgebracht van Lion's Kingdom naar Animal Embassy. Daar genieten vijf exemplaren van lange zonuren in een grote, natuurlijke ruimte met een vijver om in af te koelen.

Bovendien kan iedereen op de sociale netwerken genieten van Loro Parque, dat onlangs is gestart met het tweede seizoen van zijn livevideo's op Facebook. Loro Parque LIVE werd opgestart tijdens de quarantaine om de mensen te laten meegenieten van het prachtige park en kende een geweldige ontvangst van het publiek.

Zo is er een korte film te zien over de geschiedenis van de orka Morgan. Het verhaal van Morgan, de enige dove orka ter wereld, zal dienen als een instrument om het bewustzijn te vergroten van de problemen die de mens veroorzaakt door geluid, niet alleen bij walvisachtigen, maar ook bij andere mariene organismen.

Siam Park is elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De bezoekers kunnen genieten van de opwinding en de adrenaline op de fantastische attracties in overeenstemming met de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen, die te lezen staan op de website.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).