Komen er binnenkort passagiersschepen toe in de haven van Granadilla?

Geschreven op 17-07-2021De burgemeester van Granadilla de Abona, José Domingo Regalado, heeft gisteren voorgesteld om in de haven van Granadilla passagiersschepen te laten toekomen en vertrekken, die verbindingen maken met de eilanden La Gomera, La Palma en El Hierro.

Dit zou meteen een oplossing betekenen voor de verkeersopstoppingen in Los Cristianos, aangezien het Fonsalía-project steeds verder weg lijkt, zei hij.

Hij verklaarde verder dat dit passagiersvervoer in de haven van Granadilla, die nog niet is voltooid, zou dienen om sectoren zoals taxi's en restaurants in de gemeente te reactiveren en de werkloosheid in het zuiden kan verminderen.

Hij erkende dat de reisduur van de schepen wat langer zou zijn, maar dat er veel tijd zal worden gerecupereerd door de goede verbindingen met de zuidelijke snelweg, naast de ligging in een strategisch gebied tussen het grootstedelijk gebied, het toeristische zuiden en de luchthaven.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).